Advies op maat

Ons professioneel team helpt jou met zoeken naar een oplossing voor jou bedrijfskleding.

Upload Image...

Het belang van een goede maat

Het is belangrijk om je werknemers te voorzien van de perfecte maat voor hun werkkledij. We willen dat je werknemers zich comfortabel voelen in hun kleding en zonder problemen naar hun werk kunnen gaan. Elke job heeft zijn eigen werkomstandigheden en vereisten. Onze experts zullen jou vlekkeloos kunnen helpen met het kiezen van de perfecte kleding voor de job.

30+ jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de kledingsector van beroepskleding kunnen we met zekerheid zeggen dat we de knepen van het vak verstaan en weten waarop we moeten letten bij het kiezen van de juiste werkkleding voor al de verschillende werkomstandigheden. Kom naar onze winkel en laat je adviseren door onze experts zonder zelf fouten te maken.

Upload Image...
Upload Image...

Plaats en tijd naar jou keuze

Bezoek onze winkel en krijg persoonlijk advies van onze ervaren medewerkers. Verplaats je je liever niet? Geen enkel probleem! Wij komen naar jullie en organiseren een pas-sessie voor jou organisatie. Voor meer informatie, lees Passen op locatie. Aarzel niet om ons te contacteren wanneer je vragen hebt!

Contacteer ons