Kom shoppen in onze winkel!

Kom naar onze winkel en shop meer dan 1000m² aan beroepskleding voor zowel professioneel als particulier.

Upload Image...

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar hoogwaardige beroepskleding voor zowel professioneel als particulier gebruik? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze winkel van meer dan 1000m² vindt je een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve bedrijfskleding en ons ervaren team staat klaar om jou hierbij het beste advies te geven.

Geschikt voor vele beroepen

Ons aanbod omvat een breed assortiment aan kledingstukken en accessoires die geschikt zijn voor vele verschillende beroepen en branches. Of je nu werkt in de bouw, horeca, zorg, transport of een andere sector, wij hebben de perfecte outfit voor jou. Ook particulieren die op zoek zijn naar duurzame en functionele kleding kunnen bij ons terecht.

Upload Image...
Upload Image...

Klantgerichte service

Geniet in onze winkel van de mogelijkheid om jou kleding te passen zodat je absoluut zeker bent dat je de juiste maat koopt. Daarnaast kan je altijd extra advies krijgen om er zeker van te zijn dat je geen foute aankoop maakt.

Ontdek ons

Kom vandaag nog langs bij Landuyt Beroepskleding in Moorslede en ontdek ons uitgebreide assortiment van meer dan 1000m² aan bedrijfskleding. Wij heten je van harte welkom en helpen je graag bij het vinden van de perfecte outfit die antwoordt aan jouw behoeften.