Retoucheer jouw kledij

Een te losse taille van een werkjas of mouwen net iets te lang? Wees gerust, wij lossen samen met jou de imperfecties op om ervoor te zorgen dat je weer perfect in jou kleding past.

Upload Image...

Jouw comfort

Bij Landuyt Beroepskleding vinden we het belangrijk dat je werkkleding perfect past. Of het nu gaat om broekspijpen die net te lang zijn of een werkjas met een te losse taille, onze eigen retouche-service staat voor je klaar om alles aan te passen. Op die manier zit alles als gegoten en kun je je volledig concentreren op je werk. Wij weten dat comfort en functionaliteit essentieel zijn in beroepskleding, en een goede pasvorm speelt daarbij een cruciale rol. Onze ervaren medewerkers hebben de expertise om kleine aanpassingen aan jouw kledingstukken te maken, zodat deze perfect passen bij je lichaamsvorm en -maten.

Perfectioneer jouw kleding

Heb je behoefte aan retouches aan jouw bedrijfskleding? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze winkel. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om jou te helpen en ervoor te zorgen dat je kleding altijd optimaal past. Bij Landuyt Beroepskleding zorgen we ervoor dat jouw werkkleding aan al je eisen voldoet, zodat je met vertrouwen aan het werk kunt.

Upload Image...