Verpakking en levering van jou bestelling

Wil je bedrijfskleding persoonlijk laten leveren bij je werknemers? Persoonlijke pakketten samenstellen? Wij regelen alles voor jou.

Upload Image...

Levering aan huis

Wil je jouw bedrijfskledij laten leveren bij je thuis? Bij Landuyt Beroepskleding zorgen wij voor een handige en efficiënte leveringsservice. Geen gedoe meer met het ophalen van de kledij op een centrale locatie. Wij brengen het rechtstreeks naar de deur van jouw werknemers. Gemakkelijk en stressvrij!

Stel je persoonlijk pakket samen

Bij ons kun je ook persoonlijke pakketten samenstellen. We begrijpen dat elk persoon verschillende kledingbehoeften en smaken heeft. Of het nu gaat om de juiste maat, specifieke kleuren of zelfs gepersonaliseerde bedrukking, wij staan voor je klaar om aan al jouw wensen te voldoen. We luisteren naar jouw eisen en zorgen ervoor dat elk pakket perfect op maat wordt samengesteld.

Upload Image...
Upload Image...

Jij bent koning

Wanneer je voor onze diensten kiest, hoef je je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles voor jou. Vanaf het moment dat je jouw bestelling plaatst tot het moment van levering, zorgen wij voor een vlekkeloos proces. Ons team is er om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfskleding op tijd en in perfecte staat wordt afgeleverd. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

CTA