Bedrukken & borduren van werkkledij

Een professionele uitstraling met gepersonaliseerde werkkledij & promokledij

Maak een sterke eerste indruk met werkkledij en promokledij die uw logo en merknaam dragen.

Bij Beroepskleding Landuyt bieden we professionele borduur- en drukdiensten voor al uw kledingstukken voor kleine en grote oplages.

U kan bij ons terecht voor het bedrukken en borduren van zowel kleine als grote oplages. 

Zeefdruk bedrukking kledij

Bedrukken
Zeefdruk

Zeefdruk is een populaire techniek voor het bedrukken van t-shirts, sweaters en polo’s. Bij zeefdruk wordt een sjabloon, ook wel zeef genoemd, gebruikt om inkt op het textiel aan te brengen. Het proces begint met het maken van het sjabloon, waarbij een fijn gaas wordt gespannen over een frame en delen worden afgedekt om het gewenste ontwerp te creëren.

Vervolgens wordt de inkt over het sjabloon verdeeld en met een rakel door het gaas gedrukt, waardoor de inkt op het textiel wordt overgebracht. Elke kleur in het ontwerp vereist een apart sjabloon en drukgang, wat zorgt voor levendige en duurzame resultaten.

Zeefdruk is geliefd vanwege zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en de mogelijkheid om levendige kleuren te produceren, waardoor het een favoriete keuze is voor bedrijven, evenementen en verenigingen die op zoek zijn naar hoogwaardige en opvallende bedrukkingen.

Bedrukken
Transferdruk

Deze innovatieve methode lijkt sterk op de traditionele zeefdruk, maar met dit verschil: in plaats van direct op het textiel te drukken, wordt het logo eerst op een transparante drager met lijmlaag afgedrukt.

Vervolgens wordt deze drager met uw bedrukking op de gewenste positie van de werkkledij geplaatst. Door middel van een warmtepers bij ongeveer 160 °C en hoge druk wordt de bedrukking op het textiel geperst. De warmte en druk zorgen ervoor dat de lijm vloeibaar wordt en zich hecht aan het textieloppervlak. Wat deze techniek extra aantrekkelijk maakt, is dat de logo’s vooraf als voorraad kunnen worden aangemaakt.

Hierdoor kunnen de levertijden bij nabestellingen van bedrukte werkkledij aanzienlijk worden verkort, omdat de logo’s al klaarliggen en direct kunnen worden toegepast.

Borduren werkkledij

Personalisatie
Borduren

Bij het borduren van werkkledij wordt een ontwerp eerst gedigitaliseerd en vervolgens op een borduurmachine overgebracht. De machine gebruikt verschillende gekleurde garen om het ontwerp laag voor laag op de stof aan te brengen.

Dit proces vereist nauwkeurigheid en expertise om ervoor te zorgen dat het ontwerp helder en consistent wordt overgebracht. Afhankelijk van het ontwerp kunnen verschillende soorten steken worden gebruikt, zoals satijnsteken voor tekst of vullingsteken voor achtergronden.

Na voltooiing wordt de werkkledij zorgvuldig geïnspecteerd om de kwaliteit te waarborgen. Borduren van werkkledij zorgt voor een chique uitstraling. Er kan gekozen worden voor full color borduursel of één kleurig borduursel. 

U kan bij ons terecht voor het borduren van werkkledij, petten, handdoeken,…

MEER INFORMATIE NODIG OF OFFERTE AANVRAGEN?

Graag meer informatie ontvangen over het bedrukken of boduren van werkkleding? Of ontvan je graag een offerte op maat?

Meer info aanvragen