ONZE DIENSTEN

Beroepskleding Landuyt biedt een totaaloplossing als het gaat over bedrijfskleding & werkkledij. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten: van personalisatie van bedrijfskledij tot op maat gemaakte werkkledij. Wij denken met u mee om tot het perfecte resultaat te komen!

Advies op maat

Samen met ons uitgebreid team van experts gaan we op zoek naar de perfecte oplossing voor uw bedrijf of vereniging. 

Meer weten

Personalisatie

Voor het borduren of bedrukken van al uw bedrijfskledij of kledij van uw verenging kan u bij ons terecht voor een professionele uitstraling.

MEER WETEN

Maatwerk

Wij kunnen een volledige bedrijfsoutfit op maat samen u uitwerken. Maatwerk van uitzonderlijke kwaliteit die uw bedrijf uniek maakt.

Meer weten

Passen op locatie

Een pas-sessie op uw bedrijf of school? We komen langs met onze experten om alles perfect op te meten. Snel & efficiënt voor iedereen

Meer weten

Onze winkel

Kom langs in onze winkel met méér dan 1000m² bedrijfskleding voor zowel professioneel als particulier en ontvang het beste advies.

Meer weten

Retouches

Broekspijpen net te lang of een te losse taille van een werkjas? Onze eigen retouche past alles voor u aan. Zo zit alles als gegoten.

MEER WETEN

KMS-systeem

Makkelijk online bestellen door de aankoopverantwoordelijke? Werknemers een persoonlijk budget geven en zelf laten bestellen?

Meer weten

Verpakken & Leveren

Bedrijfskledij laten leveren bij uw werknemers thuis? Persoonlijke pakketten samenstellen? Wij regelen alles.

Meer weten